lördag 22 mars 2014

v. 11-12



 


AH, veckor rullar fort va? Jag har hunnit med en massa sweet saker så som att smygfotografera överdrivet gulliga gubbar och fascinerats över att Sids hår är supermycket snyggare än resten av jordens befolkning och skulle kunna göra en hel indianstam avis.

Kickade fotomiddag och dog godhetsdöden när Hanna plinkade in och slängde ihop något kallat "nyttiga chokladbollar" Herrejissenes?!?! Hade ingen aning att lite smoshade dadlar kunde skapa magi.

 

Åkte efter jobbet på förra lördagen in till Malmö och den otippade locationen Tangopalatset där Vert attacks efterfest skulle hållas och allas våran Ejner även skulle spela med sitt band Oberion, it was supercool trots ofrivilligt mundykande av någon skateare

Annars då?



Har prioriterat kaffe, öl, mackor och Ejner framför skola och även lyckats se om hela säsong ett av Bron, vilken kändes en aning mer lame efter att man precis avslutat True Detective

 

Bra saker med den här killen är ju att han får mig att äta som en normal människa och inte endast trycka i mig ostmackor dygnets alla timmar. 

Nu hänger jag i Köpenhamn och har det gosigt. Smell you later!
xx agy








Inga kommentarer:

Skicka en kommentar